De mogelijkheden van XLS VendorRating

XLS VendorRating heeft diverse modules, hieronder hebben wij enkele van de meest belangrijke voor u op een rijtje gezet. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag hier onze brochure aan.

Leveranciersbeoordeling

Leveranciersbeoordeling is de kern van XLS VendorRating. Door middel van onze geavanceerde beoordelingstechnieken is het voor de gebruiker eenvoudig om de leverancier te beoordelen op leverbetrouwbaarheid en betrouwbaarheid van de organisatie zelf. Hou moeiteloos bij of een leverancier beschikt over het juiste ISO certificaat of dat deze zich aan uw richtlijnen houdt. XLS VendorRating maakt het mogelijk.

Contractbeheer en beoordeling

Het houdt veel organisaties bezig: er is een contract afgesloten, maar het gaat toch mis bij de uitvoering. Veel contracten leveren niet op wat men ervan had verwacht. Met XLS VendorRating heeft u de mogelijkheid om contract informatie in te voeren en te onderhouden. Door middel van onze beoordelingsformulieren is het mogelijk om de leverancier specifiek op de contractregels te beoordelen.

Gebruikersbeheer

XLS VendorRating beschikt over een geavanceerde gebruikersmodule waarmee het mogelijk is om voor iedere gebruiker verschillende rechten in te stellen. Waarborg integriteit en zorg voor gebruikersgemak door gebruikers enkel toegang te geven tot de schermen waar zij over dienen te beschikken.

Classificaties

Uw bedrijf kan een tal van leveranciers hebben die op verschillende manieren dienen te worden beoordeeld. Met classificaties is het gemakkelijk om leveranciers per land of branche te organiseren, en hier specifieke beoordelingsformulieren op aan te sluiten.

Rapportages

Met XLS VendorRating bent u op elk moment van de dag op de hoogte over hoe uw leveranciers presteren. Bekijk de prestaties per leverancier, groep of allemaal door middel van één van onze voorgedefinieerde rapportages. Sorteer per week, maand, seizoen of jaar met de speciale tijdfilters.